Війська рф почали використовувати нові позначки на військовій техніці – Андрющенко

Читать на русском
Російські окупанти використовують нові позначки на військовій техніці та перекидають її у бік Бердянська та Приморська.
t.me/andriyshTime

На Запорізькому напрямку на військовій техніці російських окупантів виявлено нові позначки – шеврон із зображенням акули.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

В Маріуполі окупаційна влада за тиждень засудила 11 українських захисників – АндрющенкоЗагарбники у тимчасово окупованому Маріуполі засудили 11 українських захисників в середньому до 25 років в'язниці.

За його словами, нещодавно було знову виявлено переміщення російської техніки з новими позначеннями у бік Бердянська та Приморська. У складі колон були вантажівки з БК та особовим складом, у новосформованих штурмових підрозділах, які проходять підготовку на узбережжі, встановлено шеврон із зображенням акули.

«Знову фіксуємо переміщення з умовно-новими позначеннями. Цього разу з фотофіксацією. Відслідковуванням руху та OSINTами Маріупольського Спротиву вдалось встановити, що так маркуються підрозділи, які в подальшому задіяни в бойових діях в Луганській області», – написав він.

Андрбщенко уточнив, що станом на вчора зафіксовано велике переміщення гусеничної техніки через Маріуполь у бік Бердянська/Приморська. До 15 тягачів з танками та БМП у дві колони (вдень та ввечері).

Нагадаємо, окупанти посилили фільтрацію у Маріуполі після нічних вибухів у Бердянську. Також повідомлялося, що шторм у Азовському морі затопив місця базування окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: