Шторм в Азовському морі затопив місця базування окупантів – Андрющенко

Читать на русском
Під час шторму затопило місця базування окупантів рф в  Седово (Новоазовський район), Мелекіне - Ялта (Маріупольский район).
ілюстративне фотоФото: news.24tv.ua

У тимчасово окупованих селах на Азовському узбережжі під час шторму затопило базування російських загарбників.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Війська рф вивели фрегат в Чорне Море незважаючи на шторм: скільки там «Калібрів»Спорядження фрегату окупантів становить до 8 ракет типу Калібр, тому рівень ракетної небезпеки підвищено.

«З хорошого. Масова затеплені бази базування окупантів в Седово (Новоазовський район), Менлекіне - Ялта (Маріупольский район/Мангушська частина). Значно ускладнено рух старою дорогою Урзуф-Бердянськ», – написав Андрющенко.

Але водночас, незважаючи на негоду, велика колона російських вантажівок проїхала через Маріуполь із Бердянського напрямку у напрямку Новоазовська, додав він.

«Щонайменше рух 10 вантажівок з БК і «мотлохом» у супроводі військової поліції вказує на перекидання саме підрозділу», - повідомив Андрющенко.

Нагадаємо, в окупованому Криму також вирував потужний шторм, на узбережжі змило окопи росіян. При цьому сьогодні війська рф вивели фрегат у Чорне море, незважаючи на шторм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: