Масове отруєння у Полтаві: стало відомо про стан студентів

Читать на русском
Більшості студентів Полтавського юридичного інституту ім. Ярослава Мудрого стало краще після госпіталізації через отруєння.
Фото Слово і діло

Стан більшості студентів Полтавського юридичного інституту імені Ярослава Мудрого, які були госпіталізовані з отруєнням, покращився. Однак у деяких тримається підвищена температура.

Про це заявив начальник обласної військової адміністрації Філіп Пронін у Telegram.

У ГУР розповіли, як почувається дружина Буданова після отруєнняСтан дружини начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанни, яка постраждала від отруєння металами, оцінюється як задовільний.

«Студенти продовжують перебувати на стаціонарному лікуванні. У більшості стан покращився, але у чотирьох ще тримається підвищена температура», – написав Пронін.

Глава ОВА зазначив, що всі постраждалі отримують необхідну допомогу.

Держпродспоживслужба та Центр контролю та профілактики хвороб продовжують епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції у Полтаві. Їхні фахівці разом зі слідчими поліції відібрали зразки харчових продуктів, питної води та змив з контактних поверхонь у вказаному закладі харчування.

Нагадаємо, 6 грудня стало відомо, що у Полтаві масово отруїлися студенти, у лікарні опинилися майже 30 людей. Раніше в одеському ліцеї отруїлося 46 курсантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: