Окупанти обстріляли Авдіївку та Костянтинівку, є постраждалі

Читать на русском
Окупаційна армія рф в неділю накрила вогнем два населені пункти на Донеччині – Авдіївку і Костянтинівку. В результаті атаки є загибла та поранені.
Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Окупаційна армія рф в неділю, 3 грудня, накрила вогнем два населені пункти на Донеччині – Авдіївку та село Костянтинівка.

Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

В Авдіївці внаслідок обстрілу було поранено 64-річного місцевого жителя. Він отримав наскрізне осколкове поранення. На момент атаки чоловік перебував у власному дворі, розташованому поблизу зони проведення бойових дій.

Крім того, під удар потрапила Костянтинівка. Там від отриманих поранень загинула 69-річна жінка, а її 70-річна односельчанка отримала вогнепальні осколкові рани.

«Населені пункти армія рф обстріляла, ймовірно, з використанням ствольної артилерії. Також вибухами пошкоджено приватні домоволодіння», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні російські війська вдарили по багатоповерховому будинку та двом лікарням у Херсоні. Внаслідок атаки загинули двоє людей, ще семеро отримали травми.

А в ніч проти 3 грудня російські окупанти завдали ударів по населеному пункту Олександрівка Чернігівської області. В результаті атаки постраждали 2 особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: