Росіяни вдарили по житлових і промислових будівлях на Донеччині, є загиблі

Читать на русском
Зокрема, на Горлівському напрямку у Часовоярській громаді загинула одна людина, пошкоджено шість приватних будинків, три багатоповерхівки та промислову будівлю
Ілюстративне фото

На Донеччині за минулу добу, 1 грудня, внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено 25 житлових будинків і промислову споруду, внаслідок чого є загиблі й поранені.

Про це повідомляє пресслужба Донецької ОВА у Телеграмі.

«На Волноваському напрямку пошкоджено будинок у Богоявленці Вугледарської громади. На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді загинула одна людина, пошкоджено шість приватних будинків, три багатоповерхівки та промислову будівлю», - йдеться у дописі.

Як зазначає адміністрація, у Торецькій громаді поранено одну людину, пошкоджено 14 будинків, 8 - у Північному і 6 - у Торецьку.

При цьому, у Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Міньківка. На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади, обстріляні Торське і Зарічне Лиманської громади.

Нагадаємо, що у суботу вранці, 2 грудня, у Дніпрі пролунали звуки вибухів. Російські окупанти влучили ракетою по Дніпровському району.

Також протягом доби п'ятниці, 1 грудня, російська окупаційна армія здійснила 82 обстріли Херсонської області. Одна людина загинула і ще одна дістала поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: