Синоптики розповіли, якою буде погода до кінця тижня

Читать на русском
Завтра і у перший день зими, 1 грудня, в Україні синоптики прогнозують мокрий сніг та ожеледицю на дорогах.
фото ДСНС

У найближчі два дні в Україні очікується мокрий сніг і ожеледиця на дорогах.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Збільшилася кількість загиблих через негоду в УкраїніЧерез негоду в Україні загинули 12 людей та 23 постраждали, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За прогнозом синоптиків, у четвер, 30 листопада, у більшості областей України без опадів, проте вночі у північно-східних областях пройде невеликий сніг, ожеледиця.

На дорогах західних, північних, більшості центральних та Харківської областей ожеледиця. Температура вночі 3-8 градусів морозу (у західних областях 6-11 градусів морозу), а вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, на півдні країни 1-6 градусів тепла.

У Києві 30 листопада вночі місцями невеликий сніг, удень без опадів. На дорогах ожеледиця.

У п'ятницю, 1 грудня, в Україні часом сніг, мокрий сніг, на Закарпатті та Прикарпатті сильні опади (у Карпатах сильний сніг), місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця, вдень у центральних та східних областях дощ.

На дорогах більшої частини країни, крім півдня та сходу, ожеледиця. У Києві 1 грудня вночі сніг; вдень мокрий сніг, ожеледиця.

Нагадаємо, в Україні внаслідок погіршення погодних умов загинули 12 людей. Ще 23 особи постраждали, серед них - дві дитини. Синоптики попереджали, що на Україну насувається новий циклон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: