У ЗСУ розповіли, яке головне завдання перед українськими бійцями стоїть цієї зими

Читать на русском
Українські військові намагаються перерізати логістичні шляхи російських окупантів. Це буде їхнім головним завданням на зиму.
Генштаб ЗСУ

Наразі українські військові намагаються перерізати логістичні шляхи російських окупантів. Це буде однією з головних задач для ЗСУ на зиму.

Про це повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимира Фітьо в етері телемарафону.

«Наше головне завдання, щоб все, що відбувається зараз, допомагало українським Збройним силам і навпаки приносило шкоду російським окупантам. Звичайно, будемо намагатися перебити їхні логістичні шляхи, їхні поставки для того, щоб вони були голодні, холодні і бажання в них воювати не було», – заявив він.

При цьому Фітьо зауважив, що російські безпілотники залишається великою загрозою для українських військ. Та за його словами, одним з варіантів боротьби з дронами – знищення операторів БПлА.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 18 листопада, на фронті відбулося 71 бойове зіткнення. Авіація Сил оборони завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника.

Також стало відомо, що бійці Краматорського прикордонного загону відбили атаку російських окупантів та взяли в полон контрактника російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: