ВАКС скасував арешт майна Януковича, оскільки його конфіскували

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав клопотання очільника Фонду держмайна про скасування арешту з майна колишнього президента, яке конфіскували.
Віктор Янукович

Вищий антикорупційний суд скасував арешт скасував арешт деякого майна колишнього президента Віктора Януковича, оскільки ці активи були конфісковані у межах накладених санкцій.

Такі рішення 6 листопада ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як вказується, в межах одного з кримінальних проваджень, в яких Янукович був підозрюваним у заволодінні коштами, виконувач обов'язків голови Фонду державного майна Олександр Федоришин попросив скасувати арешт майна експрезидента. Він вказав, що два підземних паркінги в Києві, на які накладено арешт, були стягнуті в дохід держави рішенням Вищого антикорупційного суду. Тому Федорошин просив скасувати арешт цього майна.

«Клопотання - задовольнити. Скасувати арешт, накладени на гараж, машиномісце у напівпідземному паркінгу, загальною площею 20 кв. м. Клопотання - задовольнити. Скасувати арешт, накладений на гараж, машиномісце у напівпідземному паркінгу, загальною площею 19,9 кв. м», – ідеться в рішеннях.

Нагадаємо, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду доконфіскувала ще частину майна колишнього президента Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: