У «Дії» з'явилася ще одна послуга, пов'язана з заміною посвідчення водія

Читать на русском
Мінцифри вдосконалило послугу заміни посвідчення водія. Тепер можна буде замовити доставку нового документа кур'єром чи через поштове відділення.
Фото: kha.hsc.gov.ua

Мінцифри вдосконалило послугу заміни посвідчення водія. Тепер можна буде замовити доставку нового документа кур'єром чи через поштове відділення.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як в Україні хочуть змінити правила отримання посвідчення водіяУ процедурі отримання посвідчення водія будуть зміни – пілотний проєкт вже стартував. Що нового чекає на майбутніх водіїв – на інфографіці.

Заявку на доставку можна оформити через програму «Дія». Документ при цьому будо доставлено кур'єром або у найближчому відділенні Укрпошти.

Федоров уточнив, що права можна буде отримати і в сервісному центрі.

«Послуга доступна для водіїв-новачків, у яких минув дворічний термін дії першого посвідчення. Також для автовласників, які втратили, пошкодили чи хочуть змінити персональні дані або отримати пластикове посвідчення», – наголосив глава Мінцифри.

Нагадаємо, що функція заміни посвідчення водія з'явилася в додатку «Дія» у травні.

Раніше повідомлялося, що міністерство внутрішніх справ відмінило ліміт спроб складання практичного іспиту для отримання прав водія, а також дозволило складати теоретичний іспит з водіння без автошколи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: