Росіяни вдруге за день атакували Херсон, є поранені

Читать на русском
Внаслідок ворожої атаки у Корабельному районі отримали поранення троє людей - жінка і двоє чоловіків.
Ілюстративне фотоНацполіція

Російські військові вже вдруге за неділю, 5 листопада, атакували Херсон, внаслідок чого поранені п’ятеро людей.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура та начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Телеграмі.

«Годину тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега вкотре обстріляла Херсон!», - повідомив Мрочко.

Згідно з даними слідства, сьогодні, 5 листопада, близько 11:00 російські військові обстріляли житлові сектори міста Херсон. З вибуховою травмою та осколковими пораненнями госпіталізовано 61-річного чоловіка. Також внаслідок обстрілу обласного центру, що стався близько 14:00, поранення отримали ще четверо містян.

Мрочко повідомив, що внаслідок ворожої атаки у Корабельному районі отримали поранення троє людей - жінка і двоє чоловіків.

«Наразі усі постраждалі ушпиталені. Їм надається медична допомога», - додав він.

Зазначається, що за процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, напередодні, 4 листопада, російські терористи атакували Херсон. Унаслідок ворожого обстрілу поранення отримали двоє людей.

Також писали, що російські війська близько 9-ї ранку 1 листопада обстріляли центр міста. Внаслідок цього загинула співробітниця міської військової адміністрації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: