У рф заявили про обстріл села у Курській області, мешканці залишилися без світла

Читать на русском
Уранці неділі, 5 листопада, росіяни заявили про обстріл села Гуєво Курської області. Внаслідок атаки мешканці залишились без світла та зв’язку.
Getty Image

Сьогодні, 5 листопада, росіяни заявили про обстріл села Гуєво Курської області. Після атаки населений пункт залишився без світла.

Про це повідомив губернатор регіону Роман Старовойт.

За його словами, сьогодні нібито з української сторони було здійснено обстріл села Гуєво Курської області. Населений пункт залишився без світла та мобільного зв'язку. Ніхто із мешканців не постраждав, однак в одному з будинків уламками вибито вікна.

«Сьогодні з боку України обстріляно село Гуєво Суджанського району. Населений пункт залишився без світла, не працює мобільний зв'язок. Аварійні бригади розпочали відновлювальні роботи», – йдеться у дописі.

До слова, 4 листопада росіяни також заявляли про атаку на Курську область. Нібито два безпілотники вдалося ліквідували засобам протиповітряної оборони.

Тим часом у Повітряних силах підтвердили, що українські військові потопили 4 листопада у тимчасово окупованій Керчі носій крилатих ракет «Калібр».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: