Обстріл росіянами маршрутки у Херсоні: кількість поранених зросла

Читать на русском
У Херсоні до лікарні звернувся ще один місцевий житель, який потрапив під ворожий обстріл.
t.me/olexandrprokudin

Сьогодні вдень у Херсоні до лікарні звернувся ще один чоловік, який вчора потрапив під ворожий обстріл. Він отримав поранення середньої тяжкості.

Про це повідомив речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону 31 жовтня.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

«Звернувся ще один постраждалий, який постраждав учора в районі вибуху біля маршрутки. Отримав осколкове поранення грудей, і лише сьогодні звернувся по допомогу. У нього поранення середньої тяжкості. Його оглядають лікарі», - розповів Толоконніков.

Нагадаємо, 30 жовтня маршрутний автобус потрапив під російський обстріл у Дніпровському районі Херсона. Раніше було відомо про сімох постраждалих внаслідок обстрілу.

Того ж дня ввечері окупанти вдарили по цвинтарі під Херсоном, у селі Кіндійка. Повідомлялося, що внаслідок атаки загинула одна цивільна людина. Ще один місцевий житель отримав поранення – до лікарні у стані середньої тяжкості госпіталізували 62-річного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: