Росія вночі атакувала Україну п'ятьма «шахедами» та керованою авіаційною ракетою

Читать на русском
В ніч на неділю, 29 жовтня, російські війська атакували Україну п’ятьма шахедами та однією керованою ракетою. ППО знищила усі безпілотники, а ракета влучила на Полтавщині.
Повітряні Сили ЗСУ

Цієї ночі, 29 жовтня, російські терористи вкотре атакували Україну. Вони запустили п’ять «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету.

Про це повідомили Повітряні Сили ЗСУ у Telegram.

«Уночі 29 жовтня 2023 року окупанти атакували п’ятьма ударними БпЛА типу «Shahed» та керованою авіаційною ракетою Х-59», – йдеться в повідомленні.

Відзначають, що безпілотники запускали з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф), КАР Х-59 – із літака Су-34 (з повітряного простору Бєлгородської народної республіки).

Ракету було спрямовано по об’єктах у Миргородському районі Полтавської області. Попередньо обійшлося без втрат та серйозних наслідків. А от усі ударні БпЛА противника знищено силами та засобами Повітряних Сил у межах Миколаївської, Запорізької та Хмельницької областей. Бойову роботу виконали тактична авіація та зенітні ракетні війська.

Тим часом, за словами росіян, цієї ночі у тимчасово окупованому Криму протиповітряна оборона рф нібито збила 36 безпілотників.

Крім цього, у Краснодарському краї росії безпілотник атакував Афіпський нафтопереробний завод. Після вибуху на його території виднівся вогонь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: