Поліцейські потрапили під артилерійський обстріл на Донеччині, є постраждалі

Читать на русском
У неділю, 29 жовтня, стало відомо, що у прифронтовому місті Сіверськ, що у Донецькій області, екіпаж правоохоронців потрапив під артилерійський обстріл.
Національна поліція України

В Сіверську Донецької області правоохоронці потрапили під ворожий артилерійський обстріл. Четверо поліцейських отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ у Telegram.

«По прифронтовому Сіверську окупанти вдарили з артилерії. Один зі снарядів розірвався біля екіпажу поліції», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок атаки поранень зазнали четверо поліцейських зі складу слідчо-оперативної групи, також пошкоджено службовий автомобіль. Відзначають, що стан правоохоронців задовільний, вони лікуються амбулаторно.

При цьому, минулої доби, 28 жовтня, росія атакувала три населених пункти області: Часів Яр, Сіверськ і Курдюмівку. Інформації щодо постраждалих цивільних мешканців наразі немає.

Нагадаємо, цієї ночі, 29 жовтня, російські терористи вкотре атакували Україну. Вони запустили п’ять «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету.

Втім цієї ночі неспокійно було й росіянам. У тимчасово окупованому Криму протиповітряна оборона рф нібито збила 36 безпілотників. Крім цього, у Краснодарському краї росії безпілотник атакував Афіпський нафтопереробний завод. Після вибуху на його території виднівся вогонь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: