В ОВА назвали кількість поранених унаслідок атаки на Хмельницьку область

Читать на русском
У Шепетівському районі уламки збитих повітряних цілей упали на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та авто. Відомо про 16 постраждалих.
Ілюстративне фото Суспільне

Окупанти вже четвертий день поспіль атакують Хмельницьку область. Частина знищених повітряних цілей упала у Шепетівському районі на територію об'єкта критичної інфраструктури. За допомогою звернулися 16 місцевих мешканців.

Про це повідомляє обласна військова адміністрація.

У Хмельницькому районі обійшлося без пошкоджень унаслідок падіння уламків.

«Разом з тим, на жаль, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями», – розповів перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Нагадаємо, минулої ночі росія атакувала Україну шістьма дронами, які були збиті в межах Хмельницької, Вінницької та Миколаївської областей.

18 вересня окупанти вдарили по Хмельницькій області ракетами. Їхні уламки впали на території виробничого підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: