У тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи: що відомо

Читать на русском
Призначений окупаційною владою гауляйтер міста Михайло Развожаєв заявив, що звуки вибухів нібито пов'язані з відображенням атаки диверсантів.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

У тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи сьогодні вночі, 24 жовтня. Російські загарбники заявили про можливу «підводну атаку».

Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали, а також так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв.

Зокрема, Телеграм-канал «Кримський вітер» повідомив про гучні вибухи приблизно о 3:35 і 3:40 в окупованому Севастополі.

Призначений окупаційною «владою» гауляйтер міста Михайло Развожаєв заявив, що звуки вибухів нібито пов'язані з відображенням атаки «диверсантів».

«Гучні звуки – це на зовнішньому рейді – Чорноморський флот відбиває можливу атаку підводних диверсійних сил і засобів противника», - повідомив Развожаєв.

Також повідомляється, що у кількох районах міста чути стрілянину.

Як пишуть у соцмережах, під час цієї «бавовни» нібито ППО окупаційних військ в Севастополі «намагається збити безпілотник».

Нагадаємо, що під час атаки на окупований Севастополь увечері 18 жовтня ракета влучила по території складу озброєння Чорноморського флоту росії.

Раніше повідомлялося, що Сили оборони України двічі вразили у Севастополі ворожий патрульний корабель Павло Державін.

Також нещодавно у неділю, 22 жовтня, у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. У цей момент у місті було оголошено повітряну тривогу.

Окрім цього, вночі 17 жовтня українські військові американськими ракетами ATACMS вдарили по російських вертольотах та обладнанню аеродромів біля окупованого Луганська та Бердянська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: