У ЗСУ підтвердили просування у напрямку залізниці біля Кліщіївки

Читать на русском
На південному напрямку поблизу Бахмута українські військові успішно продовжують наступальні дії.
Генштаб ЗСУ

Українські захисники просунулися до залізничної лінії на північ від Кліщіївки Донецької області.

Про це заявив в ефірі телемарафону начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

Підрив мосту між Горлівкою та Донецьком: у ЗСУ назвали наслідки для росіянЗнищення мосту між окупованими Горлівкою та Ясинуватою на Донеччині дуже допоможе бійцям ЗСУ.

За його словами, на південному напрямку поблизу Бахмута бійці ЗСУ продовжують свої наступальні дії.

«І вже окупанти у своїх z-каналах починають істерити про те, що їм доводиться втрачати свої позиції на південь від Бахмута, що ситуація для них там максимально складна і не зручна», – сказав Євлаш.

За його даними, росіяни вже починають за цією інформацією, яку вони поширюють, відходити до траси Бахмут – Горлівка та збираються закріплюватися там. Однак вони змогли замінувати там територію, там чималі мінно-вибухові поля.

«І зараз на деяких ділянках ми вже зайшли за залізницю, закріпилися і продовжуємо завдавати вогневого ураження противнику», – сказав Євлаш.

До речі, 15 жовтня в ISW заявили, що українські сили дещо просунулися до залізничної лінії на північ від Кліщіївки (7 км на південний захід від Бахмута).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни під Бахмутом знову намагаються штурмувати Кліщіївку та Андріївку. Також було відомо, що Сили оборони закріплюються на нових рубежах на південь від Бахмута.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: