Одеські порти прийняли ще три судна, які йшли тимчасовим коридором

Читать на русском
Йдеться про судна Peter S (судновласник із Греції) Xin Shun (судновласник з Китаю) та Bull (судновласник із Сінгапуру).
скріншот з відео

Порти «Великої Одеси» прийняли ще три балкери, які пройшли тимчасовим коридором, встановленим Військово-морськими силами Збройних сил України.

Про це повідомив керівник Моніторингової групи санкцій та свободи судноплавства Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко в Facebook.

Скільки аграрної продукції Україна експортувала через порти за час війниУкраїна з початку повномасштабної війни експортувала через порти 59,7 млн тонн аграрної продукції. На інфографіці – докладніше.

За його словами, йдеться про судна Peter S (судновласник із Греції) Xin Shun (судновласник з Китаю) та Bull (судновласник із Сінгапуру).

За даними ресурсу MarineTraffic, Peter S дедвейтом 71,6 тис. тонн прямував до порту Чорноморськ під прапором Ліберії, Xin Shun дедвейтом 75,8 тис. тонн – до порту Південний під прапором Панами.

У четвер з одеських портів вийшли з вантажами два балкери: Beaver з дедвейтом 81,8 тис. тонн під прапором Ліберії (судновласник з Маршаллових островів) та Castor - з 78,9 тис. тонн під прапором Ліберії (судновласник з Ліберії).

Нагадаємо, у серпні Україна відкрила тимчасові коридори для виходу торгових суден із портів. Цього тижня росія знову атакувала дронами порти на Одещині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: