У Вінницькій області через пожежу загинули дві дитини

Читать на русском
У селі Верхівка на Вінниччині у двоповерховому житловому будинку трапилась пожежа. У ній загинули двоє дітей, одному малюку було менше року. Ще трьох дітей врятували.
Фото: ДСНС України

У суботу, 7 жовтня, у селі Верхівка Вінницької області виникла пожежа в двоповерховому житловому будинку. Внаслідок поширення вогню загинули дві дитини, ще трьох вдалося врятувати з будівлі.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«Загоряння сталося у квартирі на другому поверсі. Під час гасіння пожежі, надзвичайники виявили тіла двох братиків 2020 та 2023 року народження, без ознак життя», – зазначають рятувальники.

Згодом з'ясувалося, що на момент виникнення загоряння, у квартирі знаходилося шестеро дітей.

Дванадцятирічна дівчинка із задимленого помешкання вибігла на вулицю самостійно. Ще трьох малолітніх дітей, до прибуття підрозділу рятувальників, за допомогою драбини врятував сусід. За словами рятувальників, він і побачив дим з вікна квартири та почув крики дітей.

Нагадаємо, 1 жовтня росіяни скинули вибухівку з безпілотника на житлові будинки в Херсоні – у вогняній пастці опинилася жінка з трьома дітьми.

Цього ж дня повідомлялося, що у нічному клубі в Іспанії сталася пожежа, понад 10 людей загинули.

Наприкінці вересня в Іраку понад сто людей загинули внаслідок пожежі на весіллі, а в Беніні понад 35 людей загинули через пожежу на бензині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: