Українці у «Дії» можуть обрати переможця нацвідбору дитячого Євробачення-2023

Читать на русском
Це голосування є першим етапом голосування глядачів за переможця національного відбору на дитяче Євробачення-2023.
фото сайт Євробачення

У додатку «Дія» стартувало нове голосування. Українці можуть обрати переможця фіналу національного відбору конкурсу «Дитяче Євробачення-2023».

Про це розповіли у Мінцифри.

Стало відомо, чи братиме участь Україна у Євробаченні-2024Суспільне мовлення повідомило, чи обиратимуть учасника від України на конкурс Євробачення-2024 до Швеції.

Зазначається, що це голосування є першим етапом голосування глядачів за переможця національного відбору на «Дитяче Євробачення-2023» до 10:00 1 жовтня.

Другий етап онлайн-голосування відбудеться під час трансляції фіналу нацвідбору 1 жовтня. Переможця нацвідбору визначать за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%).

Цього року у фіналі нацвідбору змагаються: POLINA BABIY з піснею «Universe», Анастасія Дімід – «Квітка», Анастасія Белібова – «Сильна», Денис Грищук – «Dance» та гурт 3`beauties – «Power of Love».

Фінал національного відбору на «Дитяче Євробачення-2023» відбудеться у неділю, 1 жовтня, о 18:00, а саме пісенне шоу – 26 листопада у Ніцці (Франція) під гаслом «Герої».

Нагадаємо, на Євробаченні-2023 у Ліверпулі здобула перемогу шведська співачка Loreen з піснею «Tattoo». Цього року Україну представляв дует TVORCHI та посів шосте місце. Також повідомлялося, чи братиме участь Україна у Євробаченні-2024.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: