Стало відомо, чи братиме участь Україна у Євробаченні-2024

Читать на русском
Суспільне мовлення повідомило, чи обиратимуть учасника від України на конкурс Євробачення-2024 до Швеції.
фото Суспільне

В Україні підтвердили плани брати участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2024», який відбудеться у Мальме (Швеція).

Про це повідомило Суспільне.

«Об'єднані музикою»: що відомо про Євробачення-2023Все про Євробачення 2023 – коли і де проходитиме, список учасників конкурсу, прогнози букмекерів, вартість квитків.

«Суспільне Мовлення підтвердило участь України в Пісенному конкурсі Євробачення-2024. Конкурс пройде у Швеції після перемоги Loreen з піснею «Tattoo» на Євробаченні-2023, яке у травні цього року приймав британський Ліверпуль від імені України», – йдеться у повідомленні.

Представника від України вкотре оберуть шляхом відкритого національного відбору. Прийом заявок на участь розпочнеться незабаром.

Музичним продюсером нацвідбору на Євробачення-2024, як і минулого року, стане музикант та композитор Дмитро Шуров (Pianoбой).

Нагадаємо, на Євробаченні-2023 здобула перемогу шведська виконавиця Loreen з піснею «Tattoo».

68-й конкурс Євробачення у травні 2024 року прийматиме шведський Мальме. Гранд-фінал проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня, півфінали, в одному з яких візьме участь і представник України, відбудуться 7 та 9 травня.

На Євробаченні-2023 у Ліверпулі Україну представляв дует TVORCHI та посів шосте місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: