Окупанти завдали удару по Костянтинівці, є поранені

Читать на русском
Внаслідок ворожого обстрілу сьогодні поранення отримали троє людей, одна з них у тяжкому стані.
архівне фотоФото: Alex Babenko/АР

У четвер вдень, 28 вересня, російські війська завдали удару по Костянтинівці Донецької області. Поранення отримали троє людей.

Про це розповів начальник Костянтинівської МВА Олексій Рослов, пише Суспільне.

Війська рф обстріляли три населені пункти на Донеччині: загинув цивільний, є пораненіОкупаційна армія рф у середу, 27 вересня, атакувала ряд населених пунктів Донецької області. За попередніми даними, рашисти застосували проти мирних жителів авіабомби та танки.

«О 12:50 був один приліт по приватному сектору Костянтинівки. Попередньо внаслідок обстрілу поранення дістали троє людей, один з них в важкому стані», — повідомив Рослов.

За його словами, нового удару ворог завдав у той же район, що і сьогодні вночі та вчора вдень, кількість пошкоджених будинків поки невідома. Тип зброї встановлюють правоохоронці.

«Це третій обстріл Костянтівки за останні дві доби. Вночі о 04.10 росія скинула на місто авіабомбу КАБ-500. Таку ж бомбу скинули на Константівку вдень 27 вересня», – додав Рослов.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни вкотре обстріляли Херсон. Також повідомлялося, що Торецьк на Донеччині залишився без світла через ворожі обстріли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: