Над Дніпропетровщиною збили 12 «шахедів», уламки пошкодили критичну інфраструктуру

Читать на русском
В ніч на суботу, 23 вересня, ворог атакував Дніпропетровську область. Уламки безпілотників пошкодили об'єкт критичної інфраструктури.
t.me/dnipropetrovskaODA

В ніч на суботу, 23 вересня, ворог атакував Дніпропетровську область. Уламки безпілотників пошкодили об'єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, цієї ночі в області було гучно. Захисники з ПВК «Схід» збили в небі над Дніпропетровщиною 12 ворожих БПЛА типу Shahed. При цьому, уламки пошкодили об'єкт критичної інфраструктури в Дніпрі. Тоді як в Новоолександрівській громаді Дніпровського району понівечили дві АЗС та світлофор.

«Зайнялася суха трава. Полум'я рятувальники приборкали. Інші наслідки атаки уточнюються. Люди – неушкоджені», – додав голова ОВА.

Крім цього, на Марганець Нікопольського району росіяни скинули боєприпас з безпілотника. По Червоногригорівській громаді били з важкої артилерії.

«Потрощені 10 приватних будинків. В одному з них загорівся дах. Вогонь загасили. Побиті й 5 господарських споруд та газогін. Минулося без загиблих і постраждалих», – розповів Лисак.

Нагадаємо, вночі 23 вересня у південних областях України оголосили повітряну тривогу, під час якої в Одеській області прозвучали вибухи. Дві ракети влучили в рекреаційну зону області, але на відкритій території. Критичних руйнувань і травмованих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: