У ЗСУ повідомили про важкі бої в районі Кліщіївки

Читать на русском
На Донеччині найгарячіше зараз поблизу залізниці, по якій відбувається постачання російських сил.
Генштаб ЗСУ

У районі Кліщіївки Донецької області тривають тяжкі бої ЗСУ з окупантами. Зокрема, найгаряче поблизу залізниці, через яку відбувається постачання російських сил.

Про це повідомив керівник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону 22 вересня.

Зеленський у США заявив, що ЗСУ звільнять Бахмут і ще два ключових містаВолодимир Зеленський у Вашингтоні заявив, що ЗСУ збираються звільнити Бахмут Донецької області та ще два міста.

«Зараз там точаться важкі бої в районі залізниці. Залізниця також знаходиться під постійними артилерійськими обстрілами як їхніми, так і нашими. Не можна сказати, що вони контролюють повністю залізницю», – сказав Євлаш.

За його словами, ЗСУ зараз намагаються закріпитися, щоб повністю вже відбити в окупантів всі шляхи та просуватися на цьому напрямку, контролюючи залізницю.

Зазначимо, 21 вересня Євлаш заявляв, що ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу Бахмут - Горлівка, через яку війська рф отримують постачання.

Нагадаємо, росіяни намагаються повернути раніше втрачені території в районі Андріївки, Роботиного та Кліщіївки. У британській розвідці пояснили, чому позиції окупантів під Бахмутом ослабли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: