Удар по базі росіян у Мелітополі: серед поранених командувач 58 армією рф – ЗМІ

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару ЗСУ по базі окупантів у Мелітополі поранено командувача 58-ї армії рф та начальника штабу.
фото СБУ

СБУ та ЗСУ нещодавно вдарили по секретній базі росіян в окупованому Мелітополі. В результаті удару було поранено командувача 58 армії рф та їхнього начальника штабу.

Про це з посиланням на джерела у СБУ пише Інтерфакс-Україна.

У ЗСУ підтвердили удар по аеродрому «Саки» у КримуУ ЗСУ підтвердили, що сьогодні вночі аеродром Саки в Новофедорівці був атакований українськими ракетами.

«Днями СБУ та ЗСУ вдарили по секретній базі армії рф у тимчасово окупованому Мелітополі. Спершу Служба безпеки виявила, що окупанти організували свій штаб на місцевому моторному заводі. Інформацію передали військовим, а потім разом із ними – відпрацювали по цілі», – сказано у повідомленні.

Джерела в СБУ уточнили, що в результаті ракетного удару було поранено командувача 58-ї армії рф, що воює на Запорізькому напрямку, а також їхнього начальник штабу.

«Крім ватажків рашистів постраждали ще кілька десятків ворожих офіцерів. Близько десяти з них вже точно вирушили на концерт до Кобзона», – пише видання.

Нагадаємо, Сили оборони вдарили по штабу окупантів в районі Мелітополя вранці 19 вересня. Цієї ночі ЗСУ завдали ракетного удару по військовому аеродрому Саки в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: