Ракетна атака на Київ: уламки впали у трьох районах, є поранені

Читать на русском
У Києві уламки ракет впали на території інфраструктурного об'єкта, СТО та гуртожитку. Крім того, в одному із районів столиці були перебої зі світлом.
Фото: КМВА

Сили ППО Києва вранці 21 вересня знищили понад 20 повітряних ворожих цілей. Уламки ракет впали у Голосіївському, Святошинському, Дарницькому районах. Відомо про 7 постраждалих.

Про це повідомляють мер Віталій Кличко та військова адміністрація столиці.

За попередніми даними адміністрації, з 10 літаків стратегічної авіації Ту-95МС було випущено крилаті ракети типу Х-101/555/55: «Силами та засобами ППО було знищено понад 20 ворожих цілей… Тривога у Києві тривала понад 2 години. Столиця вже перетнула позначку в 1000 годин тривог з початку повномасштабного вторгнення».

Кличко розповів про наслідки падіння уламків у різних районах столиці.

«У Голосіївському районі, в частині, що знаходиться в центрі столиці, пошкоджені вікна в 5-поверховому будинку. Руйнувань і постраждалих немає. У Святошинському районі, де були перебої з електрикою, енергетики відновили електропостачання. За даними медиків, у Дарницькому районі постраждали 7 людей. Троє з них у лікарнях міста. Четверо отримали допомогу на місці», – написав він.

Крім того, у Дарницькому районі служби ще працюють на місці падіння уламків на території інфраструктурного об'єкту, а також на території СТО та гуртожитку закладу профтехосвіти.

Нагадаємо, вранці в Україні була масштабна повітряна тривога через пуски російських ракет. Наразі є загроза повторного обстрілу.

У Харкові внаслідок обстрілу вранці постраждали двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: