У РНБО розповіли, коли призначать нових заступників міністра оборони

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов розповів, коли призначать нових заступників міністра оборони.
Укрінформ

У Міністерстві оборони України відбудуться призначення заступників голови відомства одразу після прибуття міністра Рустема Умєрова із закордонного відрядження.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Згідно з його словами, наразі справами міністерства займається перший заступник очільника міноборони Олександр Павлюк. Він на місці і відповідає за все, що відбувається у відомстві.

«Це природно: коли є зміна керівництва, то змінюються заступники. Наскільки мені відомо, всі вони без винятку написали заяви про звільнення. Сьогодні Кабінет міністрів ці заяви розглянув... Я думаю, що найближчим часом, відразу після повернення міністра із закордонного відрядження, буде призначено або перепризначено заступників міністра», – додав Данілов.

При цьому, як зазначив сам Данілов, він не бачить у звільненнях в Міноборони «якоїсь катастрофи».

Нагадаємо, Кабінет міністрів вчора, 18 вересня, звільнив шістьох заступників міністра оборони, а також державного секретаря міністерства.

6 вересня Рустема Умєрова було призначено новим міністром оборони. «Слово і діло» підрахувало, як довго на посаді працював Олексій Резніков та його попередники, результат – на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: