Українські порти залишаються пріоритетними цілями для атак рф дронами – Гуменюк

Читать на русском
Російські військові суттєво збільшили кількість дронів для атак. У пріоритеті ворога залишилася портова інфраструктура.
фото fakty.com.ua

Росіяни обрали нову тактику атак дронами портової інфраструктури, збільшивши інтенсивність нападів та кількість БПЛА.

Про це в ефірі телемарафону заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

З'явились фото наслідків атаки на Одеську областьВнаслідок атаки на Одеську область постраждали 7 людей, двоє у тяжкому стані. Прокуратура показала фото наслідків атаки.

За її словами, росія сильно збільшила кількість дронів. Це зроблено для того, щоб не дати перепочити, ані українській ППО, ані населенню. Якщо раніше були атаки 25 дронами, то сьогодні їх було 38 лише на Одещині.

«Ворог потужно збільшив кількість дронів для атаки. Це говорить про те, що він залишає у пріоритеті удари по портовій інфраструктурі. І цієї ночі були уражені стоянки вантажного транспорту, що є учасником логістичної структури», - сказала Гуменюк.

Росіяни запускають свої БПЛА акваторією Чорного моря, де приглушується звук, і вздовж державних кордонів, додала вона. Сьогодні вночі рф атакувала зерно, призначене для експорту в рамках зернової угоди. Пошкоджено зернові термінали.

Нагадаємо, сьогодні вночі окупанти запустили групу дронів-камікадзе у напрямку Одеської області. Внаслідок атаки 7 людей отримали поранення. Пошкоджено об'єкти припортової та цивільної інфраструктури, стоянку вантажного автотранспорту.

Сили протиповітряної оборони збили 32 безпілотники Shahed-131/136.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: