Удар по Запорізькому району зруйнував цивільний об'єкт інфраструктури

Читать на русском
Під час удару рф по Запорізькому району отримав пошкодження інфраструктурний об'єкт, який не належить до військової сфери.
ілюстративне фотоЗапорізька ОВА

Сьогодні під час удару росіян по Запорізькому району зазнав пошкодження інфраструктурний об'єкт, який не має відношення до військової сфери. Наразі триває ліквідація пожежі.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко в ефірі національного телемарафону 7 вересня.

У МВС уточнили кількість загиблих та поранених у КостянтинівціУ Костянтинівці, за уточненими даними, в результаті удару рф загинули 16 людей і 33 постраждали.

За 20 хвилин до удару було оголошено повітряну тривогу.

«Ворог завдав удару о 10:20, швидше за все, балістичною ракетою, в один із цивільних об'єктів інфраструктури. Отримав руйнування цей об'єкт. На щастя, у нас без постраждалих», – сказав Малашко.

За його словами, об'єкт не має жодного відношення до військової інфраструктури.

«Як правило, вони б'ють чомусь по цивільній інфраструктурі. Це не військовий об'єкт і не може бути ним», – зазначив голова ОВА.

Малашко додав, що після того, як загасять пожежу, можна буде назвати тип ракети та оцінити наслідки.

Окрім цього удару, російські окупанти завдали 99 ударів по Запорізькій області минулої доби, є загиблий.

Нагадаємо, сьогодні у Запорізькому районі пролунав вибух, повідомлялося про ракетний удар. 6 вересня росія вдарила по Костянтинівці на Донеччині, загинуло 16 людей, понад 30 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: