Атака дронами залишила без світла частину мешканців Одещини

Читать на русском
На Одещині через нічну атаку росіян дронами-камікадзе було пошкоджено лінії електропередачі.
Shutterstock

На Одещині через нічну атаку росіян дронами-камікадзе пошкоджено лінії електропередачі.

Про це повідомило Міненерго у середу, 6 вересня.

Сили ППО знищили понад 20 ракет і дронівРф випустила по Україні 7 ракет Х-101/Х-555/Х-55, балістичну ракету Іскандер і 25 шахедів. У Повітряних силах розповіли про результати роботи ППО.

Як повідомляється, частково без світла залишилися мешканці міста Кілія на Одещині.

«Частина споживачів у місті Кілія – без світла. Ремонтні бригади проводять огляд пошкоджених мереж», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у Миколаївській області з технологічних причин одночасно відключалися дві повітряні лінії електропередачі 150 кВ. Відключення призвело до розвантаження двох ВЕС сумарним навантаженням 80 МВт. Менше ніж за годину навантаження ВЕС було відновлено.

На Донеччині через ворожі обстріли вимикалася повітряна лінія електропередачі 35 Кв та підстанція 35 кВ, що призвело до знеструмлення 4 тисяч абонентів у 9 населених пунктах. Частково абонентів заживлено, ремонтні роботи почнуть після дозволу військових.

Залишається також знеструмлена частина споживачів у Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Нагадаємо, у ніч на 6 вересня росіяни атакували Україну ракетами повітряного та наземного базування, а також дронами. Сили ППО збили вісім ракет та 15 дронів. При цьому було збито всі ракети на підльоті до Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: