Комітет Ради підтримав призначення Умєрова новим міністром оборони

Читать на русском
Члени Комітету одностайно підтримали призначення Рустема Умєрова новим головою Міноборони України.
Фото: Facebook/Умєров

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав кандидатуру Рустема Умєрова на посаду міністра оборони. Останній етап призначення пройде завтра, 6 вересня.

Про це народний депутат Ярослав Железняк повідомляє в Telegram.

Як довго перебували на посаді міністра оборони Резніков та його попередникиОлексій Резніков 670 днів очолює Міноборони. Як довго працювали його попередники – на інфографіці.

Згідно з його словами, всі члени Комітету підтримали призначення Умєрова головою Міноборони.

Нардеп вказав, що останній етап призначення пройде у середу, 6 вересня, коли відповідний проект постанови розглядатимуть у Верховній раді.

Нагадаємо, Верховна рада 5 вересня звільнила Олексія Резнікова з посади міністра оборони. За це проголосували 327 народних депутатів. Резніков був призначений міністром оборони 4 листопада 2021 року. До цього в уряді Шмигаля він був віце-прем'єром – міністром реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Аналітики «Слово і діло» підрахували, скільки Резніков та його попередники зберігали посаду голови Міноборони.

Також сьогодні ВР звільнила Рустема Умєрова з посади керівника Фонду державного майна. «За» проголосували 302 депутати. Призначити його новим головою Міноборони можуть завтра, 6 вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: