У Києві внаслідок падіння уламків ракет сталися три пожежі, є загиблі – Кличко (доповнено)

Читать на русском
Внаслідок російської атаки у двох районах Києва відбулося падіння уламків ворожих ракет і виникли пожежі.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Внаслідок російської ракетної атаки по Києву у ніч на 30 серпня, у Дарницькому та Шевченківському районах Києва відбулося падіння уламків ворожих ракет і виникли пожежі. При цьому, загинули двоє людей.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі.

«Пожежно-рятувальні служби гасять пожежу в Дарницькому районі, де палає після падіння уламків на дах торгового приміщення. Та в Шевченківському районі, де виникло загоряння в адмінбудівлі», - повідомляє Кличко.

Згодом він повідомив про ще одну пожежу в Шевченківсьому районі столиці.

«Також виявлено ще одне місце падіння уламків у Шевченківському районі. Там є загоряння на відкритій місцевості», - зазначив Кличко.

Як відомо, у Шевченківському районі поранення від уламків скла отримала одна людина.

«За ще одним викликом у Шевченківському районі медики госпіталізували одну постраждалу. 24-річна дівчина отримала різані рани від уламків скла», - написав Кличко.

Згодом начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що внаслідок нічного ракетного удару по Києві загинули двоє людей.

«На жаль, внаслідок падіння уламків в Шевченківському районі Києва, на територію підприємства, попередньо, загинули двоє людей», - написав Попко.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Києві було чутно вибухи під час повітряної тривоги, місцева влада повідомила про роботу сил ППО.

Також в Одесі сьогодні вночі під час повітряної тривоги було чути звуки вибухів. Росіяни атакують регіон ракетами «Калібр».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: