Окупанти запустили по Україні крилаті ракети: у Києві та на Черкащині лунають вибухи

Читать на русском
Внаслідок ракетної атаки по Києву у Дарницькому районі відбулося падіння уламків на дах торгового приміщення. У Шевченківському - теж падіння уламків.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Сьогодні вночі у Києві було чутно вибухи під час повітряної тривоги, місцева влада повідомляє про роботу сил ППО. При цьому, у Черкаській області також працюють сили ППО.

Про це повідомляє пресслужба КМВА у Телеграмі, а також керівник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

«У столиці працює ППО», - йдеться у повідомленні КМВА.

У Київській ОВА, у свою чергу, закликали дотримуватись інформаційної тиші, а також по можливості перебувати в укриттях до закінчення повітряної тривоги, або дотримуватись правил «двох стін».

При цьому, мер Києва Віталій Кличко заявив, що внаслідок ракетної атаки по Києву у Дарницькому районі відбулося падіння уламків на дах торгового приміщення. У Шевченківському - теж падіння уламків.

«У Дарницькому районі падіння уламків на дах торгового приміщення. У Шевченківському - теж падіння уламків. Всі служби слідують на місце. У Шевченківському районі Києва також падіння уламків на територію нежитлової забудови. Інформація щодо руйнувань та потерпілих уточнюється», - йдеться у повідомленні Кличко.

Як відомо, кілька годин тому Повітряні Сили ЗСУ заявили про пуски крилатих ракет з російських Ту-95.

«Зафіксовано пуски крилатих ракет із Ту-95мс! Очікується наближення до повітряного простору. України в районі Сумської області близько 4-ї години!», - повідомляли у Повітряних Силах.

Наразі в Україні триває масштабна повітряна тривога. Спочатку група ракет рухалася в напрямку Черкаської області.

«Черкаська область все ще під загрозою ураження крилатими ракетами. В області працює ППО», - зазначив керівник ОВА.

Також, за інформацією місцевих пабліків, сили протиповітряної оборони працюють й у Кіровоградській області.

Нагадаємо, що в Одесі сьогодні вночі, 30 серпня, під час повітряної тривоги було чути звуки вибухів. Росіяни атакують регіон ракетами «Калібр».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: