Росіяни обстріляли Сумщину з мінометів, щонайменше троє постраждалих

Читать на русском
Внаслідок обстрілу пошкоджено адміністративне приміщення, міську бібліотеку та приватний житловий будинок. Є поранені.
Ілюстративне фотоGetty Image

Російські окупаційні війська протягом доби понеділка, 28 серпня, понад 20 разів обстріляли прикордоння Сумської області. В результаті атаки постраждали щонайменше три людини.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє в Telegram.

Як зазначається, за день, 28 серпня, війська рф 23 разів обстріляли населені пункти в прикордонних районах області, зафіксовано 156 вибухів. Обстрілів зазнали Путивльська, Великописарівська, Есманська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Хотінська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська громади.

Зокрема, росіяни обстріляли Середино-Будську громаду з міномету. Внаслідок обстрілу пошкоджено адміністративне приміщення, міську бібліотеку та приватний житловий будинок.

Відомо, що через російський обстріл отримали поранення троє цивільних мешканців.

При цьому, окупанти з території країни-агресора з двох гелікоптерів здійснили пуск некерованих авіаційних ракет по Великописарівській громаді. Внаслідок авіаудару пошкоджено приватний житловий будинок та літню кухню. Також був обстріл з СПГ.

Також загарбники здійснили авіаційний обстріл з літака керованими авіаційними бомбами по Краснопільській громаді. Також росіяни били з мінометів та артилерії.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська ввечері завдали удару касетними боєприпасами з РСЗВ «Ураган» по Торецьку на Донеччині, є жертва та поранені.

Також кількість загиблих внаслідок ракетної атаки росіян на Полтавську область у ніч на 28 серпня зросла до трьох.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: