Війська рф вночі атакували південь Одеської області, пошкоджено зерносховища

Читать на русском
В ніч на середу, 23 серпня, російські війська упродовж трьох годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області.
Сергій Братчук

В ніч на середу, 23 серпня, російські війська упродовж трьох годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram.

«Цієї ночі російські терористи упродовж трьох годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. Ціль ворога – цивільна інфраструктура регіону», – йдеться в повідомленні.

Удари по голодуючим у світі: як росія знищує морську інфраструктуру УкраїниРосія почала активно знищувати портову інфраструктуру України, аби позбавити можливості експортувати продовольство. Докладніше про атаки – на інфографіці.

Сили протиповітряної оборони знищили 9 дронів типу «Shahed-136/131» в області, однак є й влучання. Зокрема, ворок поцілив у виробничо-перевантажувальні комплекси. Там спалахнула пожежа загальною площею 700м2. Станом на 6 ранку вогонь локалізовано. Серед пошкоджень є і зерносховища.

«На місці працюють всі відповідні служби. Правоохоронці фіксують злочини терористів. Серед цивільного населення постраждалих немає», – додав Кіпер.

Нагадаємо, у ніч на 16 серпня сили ППО знищили 13 ударних дронів у межах Одеської та Миколаївської областей. Проте частина «шахедів» влучила у портову та зернову інфраструктуру на півдні Одеської області.

Згодом стало відомо, що тоді окупанти атакували дронами Ренійський морський торговельний порт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: