Ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу, є постраждалий та руйнування

Читать на русском
Сьогодні, 22 серпня, на світанку у Кривому Розі пролунав вибух. Російські війська завдали ракетного удару, внаслідок чого одна людина постраждала.
Сергій Лисак

Сьогодні, 22 серпня, на світанку у Кривому Розі пролунав вибух. Російські війська завдали ракетного удару, внаслідок чого одна людина постраждала.

Про це повідомив голова Дніпропетровська ОВА Сергій Лисак.

За його словами, сьогодні зранку Кривий Ріг атакували ракетою. Попередньо, постраждала одна людина. Чоловіку надали допомогу, він лікуватиметься амбулаторно. Від вибуху постраждали 20 приватних будинків, пошкоджена лінія електропередач.

Голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул також підтвердив, що ракетного удару було завдано близько 05.30.

«Пошкоджено понад 20 приватних будинків та енергетичну інфраструктуру. Постраждав чоловік 1953 року народження, легкий, від госпіталізації відмовився, порізи обличчя, допомога надана», – йдеться в повідомленні.

За його словами, декілька лікарень в місті перейшли на генератори, електропостачання на них уже відновлено. Водопровідна система також працює на генераторах.Частково знеструмлено кілька вулиць та ліній електротранспорту.

Нагадаємо, у Запоріжжі в ніч на 22 серпня прогриміло щонайменше 3 вибухи, місто атакували група ударних безпілотників типу «Шахед».

До того ж окупаційні війська у понеділок увечері, 21 серпня, вдарили іранським безпілотником по цивільному об'єкту на прикордонні Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: