Ворог наростив присутність ракетоносіїв в Чорному морі, кількість «Калібрів» збільшилась

Читать на русском
Російські окупанти на додачу до підводного човна вивели у Чорне море ракетний корабель, збільшивши присутність у морі крилатих ракет.
Укрінформ

Російські окупанти на додачу до підводного човна вивели у Чорне море ракетний корабель, збільшивши присутність у морі крилатих ракет.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України у Telegram.

За словами українських військових, наразі російські загарбники вивели до підводного човна в Чорному морі ще й малий ракетний корабель. Таким чином кількість «Калібрів» окупанти збільшили до 12.

«Ворог наростив присутність ракетоносіїв в Чорному морі. На додачу до підводного човна вийшов малий ракетний корабель. Відповідно, кількість «Калібрів» збільшено до 12. Напруження ситуації передбачуване», – йдеться в повідомленні.

Сили оборони наголошують, що рівень ракетної загрози – дуже високий.

«До сигналів повітряної тривоги, як і до своєї безпеки, ставимось відповідально, реагуємо оперативно», – додають у дописі.

Раніше повідомляли, що російська федерація вивела у Чорне море на чергування підводний ракетоносій ввечері неділі, 20 серпня.

Також писали, що керівник Об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла про відволікаючі маневри під час атак росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: