У росії заявили про збиття дронів над Ростовською областю

Читать на русском
Окупанти заявили про збиття трьох дронів над Ростовською областю російської федерації. Два безпілотники упали на території військової частини.
Getty Image

Окупанти заявили про збиття трьох дронів над Ростовською областю російської федерації. Два безпілотники упали на території військової частини.

Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

За його словами, атака безпілотників відбулася сьогодні, 20 серпня. При цьому стверджують, що по них успішно відпрацювали засоби РЕБ.

«Рано вранці у нас в області була зроблена спроба теракту з використанням дронів-камікадзе. По БПЛА успішно відпрацювали засоби РЕБ. ППО не застосовувалося через малий розмір цілі», – заявив Голубєв.

Російський губернатор також додав, що два дрони нібито впали на території військової частини в Кам'янську, ще один – за кілометр на північ від Новошахтинська. Про жертви та пошкодження інформації немає.

Нагадаємо, 19 серпня Міноборони рф заявило, нібито зі стрілецької зброї було збито український безпілотник над авіабазою «Сільці». Аналітики Інституту вивчення війни стверджують, що під час атаки могли отримати пошкодження щонайменше два стратегічні літаки Ту-22М3.

Того ж дня відомство заявило про збиття на підльоті до Москви безпілотного апарату літакового типу, який нібито повинен був завдати удару по об’єктах на території столиці росії або в Підмосков'ї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: