В Маріуполі «кадирівці» напали на росіян та влаштували перестрілку – Андрющенко

Читать на русском
У тимчасово окупованому Маріуполі стався конфлікт між кадирівцями та російськими військовими, який переріс у стрілянину.
Getty Image

У тимчасово окупованому Маріуполі стався конфлікт між «кадирівцями» та російськими військовими, який переріс у стрілянину.

Про це розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram-каналі.

Відомо, що інцидент трапився напередодні, 19 серпня. Під час конфлікту зібралась група автомобілів з «кадирівцями» й росіянами. Військові влаштували перестрілку. Відомо, що за короткий проміжок часу кількість автомобілів зросла ще близько на двадцять одиниць. Щоб стримати конфлікт, росіяни викликали спецпідрозділ.

«Весь конфлікт продовжувався до 22:00. Доїхали і Ахмат і росіяни. Лунали постріли та дві автівки швидкої допомоги когось вивезли. На дахах стояли снайпери, але після 22-ї ночі дійшли якоїсь згоди та роз'їхались. На жаль без масової стрілянини один в одного», – зазначив Андрющенко.

Він додав, що причина конфлікту полягала тому, що окупаційна комендатура зупинила чеченця, автомобіль якого був набитий зброєю без жодного документа.

Нагадаємо, 11 серпня «кадирівці» влаштували перестрілку в тимчасово окупованому Урзуфі під Маріуполем. Внаслідок інциденту загинули цивільні.

Також напередодні стало відомо, що міськраді Маріуполя вдалося отримати списки дітей, яких вбили у місті російські загарбники у 2022 році. Згідно зі списком окупантів, загинула 101 дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: