Удар по базі окупантів під Маріуполем: до лікарні привезли десятки поранених

Читать на русском
У лікарню в Маріуполі привезли 50 поранених військових рф після удару по військовій базі в селі Юріївка. Частина з них померла.
t.me/andriyshTime

До лікарні в окупованому Маріуполі привезли 50 поранених російських військових після удару ЗСУ по військовій базі в Юріївці.

Про це повідомила Маріупольська міська рада у вівторок, 15 серпня.

Окупанти за добу втратили понад 500 військових та вертолітЗСУ за добу знищили 540 окупантів, 7 російських танків, 16 ББМ, 29 артилерійських систем, 3 засоби ППО, вертоліт.

Як повідомляться, окупантів розмістили у міській лікарні №2, до ранку 13 із них померли. Крім того, переповнена лікарня в Мангуші, відомо про п'ять летальних випадків.

«Всю ніч розбирали наслідки та вивозили поранених, трупи та витягали побиту технику. За кількістю автобусів та вантажівок, маркованих «300» кількість уражених велика. Крім того, спалена військова техніка. Про поранення цивільних - інформації не має», – додав мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Нагадаємо, 14 серпня повідомлялося, що українська армія уразила командний пункт російських військових у селі Юріївка на Донеччині. За даними радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, перше влучання було по території стадіону, де окупанти облаштували ремонтну базу, друге – безпосередньо по казармам.

13 серпня в тимчасово окупованому Маріуполі партизани підпалили базу російських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: