У Чернігові зросла кількість жертв: померла 6-річна дитина

Читать на русском
У Чернігові внаслідок ракетного удару росіян по центру міста кількість загиблих зросла до 6.
фото МВС

У Чернігові внаслідок ракетного удару росіян по центру міста кількість загиблих зросла до 6 осіб. Не вдалося врятувати життя дитини.

Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко в ефірі телемарафону, цитує його пресслужба в Telegram.

Зеленський показав перше відео з епіцентру удару по ЧерніговуПрезидент України Володимир Зеленський оприлюднив відео наслідків ракетного удару рф по центру Чернігова.

«Загинула 6-річна дитина. На місці патрульні намагалися надати їй допомогу, але, на жаль, врятувати дитину не вдалося. Мати дитини перебує у важкому стані», – сказано у повідомленні.

Клименко уточнив, що ворожа ракета влучила саме в будинок культури. Серед постраждалих є поліцейські та представники судової охорони.

Нагадаємо, російські військові вдень у суботу, 19 серпня, завдали удару балістичною ракетою по центру Чернігова. Найбільше постраждав драматичний театр, де у цей час відбувалася виставка виробників дронів. Також частково пошкоджені й сусідні будівлі, у будинках повибивало вікна.

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив відео наслідків ракетного удару росіян.

В МВС спочатку повідомляли, що внаслідок ракетного удару росіян по центру Чернігова загинули п'ятеро людей. Постраждалих – 37, з яких 11 – це діти

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: