Повітряні сили підтвердили знищення «Калібрів» та «Шахедів» цієї ночі

Читать на русском
Повітряні сили підтвердили знищення вночі 15 ударних дронів та 8 ракет Калібр. Крім того, цього ранку на Бахмутському напрямку було збито гелікоптер росіян.
Фото: ОК «Північ»

Повітряні сили ЗСУ підтвердили, що росіяни в ніч проти 14 серпня застосували 15 ударних безпілотників Shahed-136/131 та 8 крилатих ракет «Калібр». Усі їх було знищено.

За інформацією військових, атака дронами здійснювалася з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ), «Калібрами» – з акваторії Чорного моря (ворожий фрегат у районі Ялти).

«Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони всі цілі знищені. Використані зенітні керовані ракети та стрілецька зброя підрозділів безпосереднього прикриття», – йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні близько п'ятої ранку на Бахмутському напрямку зенітним ракетним підрозділом Повітряних сил було знищено ворожий гелікоптер.

Нагадаємо, цієї ночі окупанти тричі атакували Одесу. Внаслідок падіння уламків у місті було пошкоджено гуртожиток та супермаркет. На двох об'єктах спалахнули пожежі.

Відомо про трьох постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: