У Чорному морі загарбники відкрили попереджувальний вогонь по судну, що прямувало в порт Ізмаїла

Читать на русском
Сьогодні, 13 серпня, росіяни у Чорному морі зупинили іноземне судно, яке йшло у порт Ізмаїла в Одеській області.
Фото ВМС рф

Сьогодні, 13 серпня, росіяни у Чорному морі зупинили іноземне судно, яке йшло у порт Ізмаїла в Одеській області.

Про це повідомляє Міноборони російської федерації.

Росіяни стверджують, що об 6:40 13 серпня в південно-західній частині Чорного моря було зафіксоване вантажне судно «Сукра Окан» під прапором Палау. Воно нібито йшло в порт Одеської області. Щоб зупинити корабель загарбники відкрили попереджувальний вогонь.

«Для примусової зупинки судна з російського бойового корабля було відкрито попереджувальний вогонь з автоматичної стрілецької зброї», – йдеться у дописі.

Щоб оглянути судно з борту патрульного корабля «Василий Быков» було піднято гелікоптер Ка-29 з групою російських військових, які потім висадилися на іноземний корабель та перевірили його.

«Після завершення роботи оглядової групи на борту «Сукра Окан» судно продовжило рух до порту Ізмаїл», – відзначають у відомстві загарбників.

Нагадаємо, після успішних ударів по російських суднах окупанти почали використовувати нову тактику свого захисту, створивши загородження з цивільних кораблів.

Нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, якщо росія і далі атакуватиме українські порти і шантажуватиме судна в Чорному морі, то Чорноморський флот рф може позбутися всіх кораблів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: