Окупанти вдарили по Херсонщині під час видачі гуманітарки, є поранені

Читать на русском
Російські військові з артилерії обстріляли місто Білозерка Херсонської області. Постраждали мирні люди.
ілюстративне фотофото Херсонська ОВА

Російські військові з артилерії обстріляли місто Білозерка Херсонської області. Постраждали люди, які отримували гуманітарну допомогу.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

В ОВА показали наслідки удару по багатоповерхівці у ХерсоніЗ'явилося відео наслідків ракетної атаки росіян на дев'ятиповерховий житловий будинок у Херсоні у ніч проти 7 серпня.

«Російська армія з артилерії обстріляла Білозерку. Травмовані шестеро людей. Під вогнем опинилися жителі, які в цей час отримували гуманітарну допомогу. Одна людина отримала тяжкі поранення. Усіх постраждалих госпіталізовано», – повідомив Прокудін.

В ОВА вранці повідомляли, що минулої доби армія рф здійснила 65 обстрілів, випустивши 335 снарядів з мінометів, артилерії, танків, БПЛА та авіації. По самомму Херсону ворог випустив 16 снарядів.

Нагадаємо, вдень 9 серпня російські окупанти з артилерії обстріляли дитсадок у Херсоні. Внаслідок обстрілу отримав легкі поранення 75-річний слюсар.

Також повідомлялося, що Генштаб та Міноборони не підтвердили інформацію Інституту вивчення війни про рейд ЗСУ на лівий берег Дніпра у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: