Росія поставила план перед гауляйтерами щодо вивезення українських дітей – ЦНС

Читать на русском
Росіяни поставили план перед гауляйтерами на окупованих територіях – вивезти ще понад десять тисяч місцевих дітей.
depositphotos.com

На тимчасово окупованих територіях України росіяни поставили план перед місцевими гауляйтерами. Від них вимагають вивезти ще понад 10 тисяч місцевих дітей на так званий «відпочинок» у рф.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Депортація українських дітей: що відомо про роль БілорусіРежим білоруського диктатора Олександра Лукашенка причетний до депортації дітей із окупованих територій України. Зібрали все, що відомо.

Як повідомляється, дітей вивозять до таборів у Дагестані, Чувашії, Краснодарському краї та інших регіонах росії. Незаконну депортацію дітей займає провладна політична партія «Єдина росія».

Як заявили в ЦНС, у таборах дітей піддають ідеологічній обробці за допомогою пропагандистських концертів та «освітніх заходів». При цьому часто діти стають жертвами злочинів.

«Зокрема, у дитячому таборі в Анапі чотири дитини з тимчасово окупованих територій Донецької області стали жертвами педофіла», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за попередніми даними, росія могла насильно вивезти з України 200-300 тисяч дітей. Точно підтверджено дані про 19 499 депортованих дітей. 373 вдалося повернути.

Також повідомлялося, що депортацією погрожують вчителям на окупованих територіях півдня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: