Загарбники вдарили по житловому будинку на Херсонщині

Читать на русском
У неділю, 30 липня, російські окупанти вдарили по житловому будинку в селі Новодмитрівка Херсонської області. Постраждала жінка.
Фото ілюстративнеГенштаб ЗСУ

У неділю, 30 липня, російські окупанти вдарили по житловому будинку в селі Новодмитрівка Херсонської області. Постраждала жінка.

Про це повідомляє у Telegram Херсонської обласна військова адміністрація.

«Російська армія продовжує калічити мирних жителів Херсонщини. Сьогодні у селі Новодмитрівка окупанти вдарили по житловому будинку», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу поранення обличчя отримала 33-річна жінка, її госпіталізували у стані середньої тяжкості.

В ОВА додали, що до лікарні також звернулася 39-річна жителька Веселого, яка вчора ввечері постраждала внаслідок ворожого мінометного обстрілу. У неї діагностували поранення спини та плеча.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 29 липня, російські окупанти здійснили 69 обстрілів по території Херсонської області. Загарбники випустили 313 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків, авіації та БпЛА.

Додамо, уночі 30 липня противник атакував з південно-східного напрямку чотирма ударними БпЛА Shahed-136/131. Силами та засобами Повітряних Сил усі ворожі БпЛА було знищено у межах Херсонської та Дніпропетровської областей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: