Робота проведена філігранно: Гуменюк про удар ЗСУ по Чонгарському мосту

Читать на русском
Українські воїни продовжують проводити бойову роботу, руйнуючи логістику ворога на лівому березі Херсонської області.
Державна прикордонна служба України

Українські воїни продовжують проводити бойову роботу, руйнуючи логістику ворога на лівому березі Херсонської області.

Про це розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

Робота українських воїнів на лівому березі Херсонської області спрямована на руйнування планів ворога, а не руйнування інфраструктури. Пошкодження таким об'єктам, як Чонгарський міст, завдаються для того, щоб знизити їх пропускну активність. Водночас ЗСУ беруть до уваги те, що в майбутньому вони також їм знадобляться. Тому, за словами речниці, робота проведена філігранно.

«Зараз окупанти знову вишукують нові шляхи в об'їзд для того, щоб постачати своїм військам боєприпаси, техніку і поповнення. На лівому березі ворог суттєво відчуває нестачу снарядів і техніки в зв'язку з нашою бойовою роботою», – наголосила Гуменюк.

Вона також додала, що Збройні сили встановлюють вогневий контроль над всіма транспортно-логістичними маршрутами ворога й єдине, що може їх стримувати – наявність цивільного населення.

Нагадаємо, українські військові у суботу, 29 липня, завдали удар по мосту в Чонгарі, який сполучає материкову Україну з тимчасово окупованим Кримом.

Того ж дня херсонський гауляйтер Володимир Сальдо заявив про відбиття атаки на залізницю в Чонгарі. За його словами, її нібито атакували 12 ракет Storm Shadow.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: