У Маріуполі вчора лунали вибухи, працювали місцеві партизани

Читать на русском
У суботу, 29 липня, у тимчасово окупованому Маріуполі партизани знищили російські вантажівки та пошкодили місце розташування ворога.
Getty Image

У суботу, 29 липня, у тимчасово окупованому Маріуполі партизани знищили російські вантажівки та пошкодили місце розташування ворога.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Павло Андрющенко у Telegram.

За його словами, вчора у Маріуполі лунали вибухи, через роботу групи місцевого спротиву.

«Отримали подробиці від Групи Маріупольського спротиву про вчорашні вибухи та пожежу в районі АС 2», – йдеться в повідомленні.

Відтак внаслідок вдалої роботи партизан було знешкоджено три одиниці військових вантажівок та значно пошкоджено місце розташування військово-інженерного підрозділу окупантів на місці «Воєнстрою». Пошкодити також вдалося обладнання для виготовлення «зубів дракона» на бетонному мінізаводі в районі АС2.

Нагадаємо, 29 липня в Маріуполі помітили велике перекидання гвинтокрилів. Їх переправляли з Бердянська в бік Новоазовська.

Додамо, ще 480 окупантів було знищено в Україні за останню добу, 29 липня. Таким чином, загальні втрати російської армії від початку повномасштабного нападу досягли 245 тисяч 700 убитих військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: