Росіяни обстріляли Сумщину: за добу в області понад 130 «прильотів»

Читать на русском
Під ворожим вогнем перебували 17 населених пунктів у десяти територіальних громадах. Загалом за день у регіоні зафіксовані 136 вибухів.

Російські загарбники за добу вівторка, 25 липня, 24 рази атакували з різних видів зброї прикордонні громади Сумської області.

Про це пресслужба Сумської обласної військової адміністрації повідомила у Телеграмі.

Зазначається, що під ворожим вогнем перебували 17 населених пунктів у десяти територіальних громадах. Загалом за день у регіоні зафіксовані 136 вибухів.

Новослобідська громада, за даними ОВА, зазнала від росіян мінометного обстрілу - загалом пролунали 23 вибухи. Ворожим вогнем пошкоджені домогосподарство й лінія електропередач.

Хотінську громаду росіяни обстріляли теж із мінометів - сталися шість вибухів.

Мінометних ударів ворог завдав також по Юнаківській, Зноб-Новгородській і Глухівській громадах - сталися шість, три і сім вибухів відповідно.

Із самохідних артилерійських установок і мінометів російська армія обстріляла Есманську громаду – зафіксовані три й один вибух.

Білопільську громаду загарбники атакували зі ствольної артилерії, унаслідок чого пролунали два вибухи. З такої ж зброї ворог ударив по Середино-Будській громаді – пролунали 12 вибухів.

Краснопільська громада зазнала від росіян обстрілів із мінометів (дев'ять вибухів), гранатометів (шість вибухів), САУ (п'ять вибухів) і ствольної артилерії (чртири вибухи).

По Великописарівській громаді загарбники били з артилерії (11 вибухів), гранатометів (п'ять вибухів) і мінометів (33 вибухи).

Нагадаємо, що 25 липня, у лікарні померла дівчинка 2011 року народження, яка вчора отримала поранення у Костянтинівці Донецької області внаслідок обстрілу російських військ.

Також російські війська зробили чергову провокацію обстрілявши окуповані Олешки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: