У ЗСУ розповіли, скільки дронів та «Калібрів» збили під час нічної атаки

Читать на русском
Росія вночі запустила по Україні 20 шахедів, дві крилаті ракети Калібр і одну балістичну Іскандер-М. Сили ППО знищили всі дрони та Калібри.
Уламки, що впали у Солом'янському районі КиєваФото: КМВА

Росія в ніч на 13 липня атакувала Україну 20 іранськими дронами-камікадзе з північно-східного (Курськ) та південно-східного (Приморсько-Ахтарськ) напрямків.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Крім того, росіяни застосували дві крилаті ракети «Калібр» з Чорного моря та одну балістичну – «Іскандер-М» (Джанкой, Крим).

«В результаті бойової роботи усі 20 ударних дронів знищено, переважно на Київщині. Також на різних напрямках знищено дві крилаті ракети «Калібр». Стосовно наслідків пуску ракети з ОТРК «Іскандер-М» інформація уточнюється», – відзвітували військові.

Нагадаємо, росія вже третю ніч поспіль атакує «шахедами» Київ. Сьогодні уламки збитих дронів впали у Солом'янському, Дарницькому, Шевченківському та Подільському районах. В результаті пошкоджено житлові будинки, є поранені та загиблий.

Минулої ночі ЗСУ знищили 11 ударних безпілотників. На Черкащині один із «шахедів» влучив в об'єкт нежитлової інфраструктури, постраждали двоє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: